Blogok

Ahol betekinthetsz a hétköznapjaimba.

Voksra Váró TV műsor arculat

Gondolom kitaláljátok, hogy mi következik mindebből. A Szeged Televízió hírigazgatójával és műszaki vezetőjével közösen egy brainstorming-ot követően el is kezdtem a főcím kialakítását. Az alapkoncepcióban a kék és mályva színek dominálása mellé tették le a voksot, illetve animálást kértek. Nagy mértékben szabad kezet kaptam, így csak a képzelet szabhatott határt a munkámnak.

A főcímben feltűnő snittek eredeti szegedi archív választásos felvételek, amely még hitelesebbé teszik a műsor intróját. Mivel egy politikai magazinról van szó, így a stílusnak konzervatív, részben modern de mindenképp minimalista jegyeket kellett magára öltenie. Ismerkedjetek meg a főcímmel!


Ezen felül különböző felíratok, névinsertek és okos mondatok sávjára is szükség volt. Ezt egy kiválasztott rajz alapján készült. A szavazó dobozt részeire szedtem és az álló képből élő folyamatot varázsoltam. Ezt láthatjátok itt.

Ha kíváncsiak vagytok a műsorra, minden péntek este 19:30-tól meg is nézhetitek a Szeged Televízión, de addig is itt egy adás, ahol láthatjátok élesben is, hogy hogyan funkcionál az új arculat.