Blogok

Ahol betekinthetsz a hétköznapjaimba.

Vásárhely TV arculattervezés

Január elején csörgött a telefonom. A Vásárhely Televízió vezetője keresett meg azzal a céllal, hogy meg szeretné újítani a jelenleg elavul híradó arculatát. Egy picit meglepődve, de annál nagyobb örömmel ugrottam neki a feladatnak. Tudtam, hogy sok ember otthonában csendül majd fel az új főcím. Így is álltam hozzá, lelkiismeretesen.

Először megtörténtek a kötelező egyeztetések, felmértem az igényeket és megbeszéltük a színeket, a látványt és a zenéket. Nekiláttam a munkának és a folyamatos kapcsolattartás segített abban, hogy az igények változásával, új ötletekkel lépést tudjak tartani.

Miután elkészültek az elemek After Effects-ben, szükséges volt integrálni őket a TV vágói által használt Edius vágórendszerbe. Itt minden a praktikusságról szólt. Tudniuk kellett a vágóknak gyorsan és magabiztosan használni az új felírat alapokat, headline-t. 

Összességében nagyon üdítő és érdekes projekt volt. Bizonyosan lesz folytatása a munkának, hiszen a többi műsor is kapni fog egy ráncfelvarrást. Már nagyon várom! :)