Blogok

Ahol betekinthetsz a hétköznapjaimba.

Rupáner-konyha finomságok

Rupáner-Gallé Margó egy nagyon kedves, rendkívül tehetséges gasztroblogger. Szakácskönyvei folyamatosan hiánycikknek számítanak a Libri polcain és egy igazán aktív facebook közösség összekovácsolója.

A véletlennek köszönhető, hogy összehozott minket vele a sors és nagy örömünkre szolgál, hogy a feleségemmel egyetemben készíthetünk számára és a közönsége számára sütős videókat. 2021 őszén komoly tervekkel vágtunk bele a utolsó negyedévbe. Margó ötlete az volt, hogy egy adventi kalendárium keretén belül szeretné meglepni olvasóit finom és egyszerűen elkészíthető receptekkel, az új könyvének bemutatásával és természetesen videótartalmakkal megtűzdelve eme csokrot. Így hát nem voltunk restek, időt és energiát nem spórolva bele is vetettük magunkat a munkálatokba!

Íme Margó egyik legsikeresebb ünnepi receptje a Mézeskalács! Ha kíváncsiak vagytok a többi videónkra, akkor kövessétek be a Rupáner-konyha Facebook oldalát (https://www.facebook.com/rupanerkonyha) vagy látogassatok el honlapjára (https://rupanerkonyha.hu/).